Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

GARMIN Beh Súľovskými skalami sa v roku 2021 neuskutoční

Vážení športoví priatelia,

avizovaný termín štartu 6. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami – 09.10.2021 sa nezadržateľne blíži. Sme presvedčení, že rovnako ako my aj Vy sledujete situáciu s COVID-19, ktorá či chceme alebo nie ovplyvňuje naše plány, aktivity, prácu, životy… Po dôkladnom zvážení predpokladaného vývoja opatrení a na základe rozhovorov s kľúčovými partnermi podujatia sme žiaľ dospeli k rozhodnutiu GARMIN Beh Súľovskými skalami v tomto roku neorganizovať. Neradi by sme Vás aj nás opäť vystavili stresu a sklamaniu, že na poslednú chvíľu budeme musieť rozbehnuté predštartové prípravy a prihlasovanie zastaviť. Pevne veríme, že naše rozhodnutie pochopíte.

V minulom roku sme registráciu spustili 20. júla a tešili sme sa s Vami na úžasnú športovú atmosféru v nádhernom prostredí Súľovských vrchov. Nakoniec to však dopadlo tak, ako si nikto z nás neželal. 3 týždne pred štartom sme podujatie pri 800 prihlásených účastníkoch museli zrušiť… Následné riešenie tejto situácie nás stálo viac energie ako hádam aj 3 zorganizované ročníky.

Športovcom, ktorí si štartovné z minulého roka presunuli na tento rok samozrejme aj s registráciou presúvame na rok 2022. Termín 6. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami je snáď už definitívne stanovený na 08.10.2022!

Momentálne prebieha nesúťažná verzia nášho podujatia – GARMIN Súľovské TEMPO, pri ktorej si môžete individuálne zašportovať na trasách GARMIN Behu Súľovskými skalami a zapojiť sa do tomboly o pekné ceny od našich partnerov – GARMIN, NUTREND, ELEVEN a NIKA. Štartový balíček TEMPA je v tomto roku naozaj zaujímavý. Vaše výkony si môžete nahrávať cez registračný web – https://tempo.garmin.sk/index.html až do 19.09.2021. Žrebovanie tomboly prebehne 24.09.2021 vo večerných hodinách a zaradené budú do nej všetky odsúhlasené výkony.

Keď to počasie dovolí, vybehneme na trasy, prečistíme ich a na orientačne zložitejšie miesta doplníme aj nejaké značky

Ďakujeme Vám za porozumenie a tešíme sa na stretnutie v nádherných Súľovských vrchoch.

SCK CYKLO TOUR Súľov – Hradná