Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

GARMIN Súľovské TEMPO

Vážení športoví priatelia,

tak už sa nám jar konečne ukazuje a mnohí z Vás určite využívajú tento čas na svoje obľúbené pohybové aktivity.
Začiatkom apríla sme avizovali zverejnenie informácií, ako to bude ďalej s našimi podujatiami. Máme pre Vás tri správy.

Po prvé – Na základe stretnutia organizačného tímu po jednaní s partnermi súťaže GARMIN Súľovské TEMPO sme dospeli k rozhodnutiu premiérový ročník tejto virtuálnej súťaže k dnešnému dňu uzatvoriť. Podľa štatútu súťaže sa žrebovania o hlavné ceny od partnerov GARMIN, NUTREND, ELEVEN a NIKA zúčastnia všetci zaregistrovaní športovci, ktorí majú vo výsledkoch aspoň jeden platný záznam behu. Žrebovanie prebehne v termíne 03.05.2021.

Po druhé – S potešením Vás ale chceme informovať, že pre Vás pripravujeme nový ročník tejto virtuálnej súťaže a opäť na reálnych trasách GARMIN Behu Súľovskými skalami – GARMIN Súľovské TEMPO 2021.
Súťaž bude prebiehať v termíne 10.05.2021 až 18.07.2021 a štartovný balíček bude tentokrát obsahovať aj jeden veľmi obľúbený darček od značky GARMIN 🙂

Po tretie – Stále pevne veríme, že sa situácia okolo COVID-19 upokojí natoľko, aby mohli byť organizované aj hromadné podujatia. 6. ročník GARMIN Behu Súľovskými skalami máme už dlho avizovaný na 09.10.2021 a už teraz pracujeme na tom, aby bolo podujatie z našej strany na tento termín pripravené.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu a dôveru a tešíme sa na stretnutie v nádhernej prírode Súľovských vrchov. Sledujte nás naďalej 😉

SCK CYKLO TOUR Súľov – Hradná