Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Garmin Beh Súľovskými skalami 2020

Vážení športoví priatelia!

 

Po dlhšej dobe čakania Vás srdečne pozývame na 6. ročník GARMIN Behu Súľovskými skalami. Termín je sobota 10.10.2020. Tešiť sa môžete na jedinečné trasy v nádhernom prostredí jesenne sfarbených Súľovských skál, skvelú športovú atmosféru a stretnutie s rovnako nadšenými bežcami ako ste Vy. V tomto roku čaká Súľov premiérová udalosť. Patrónkou GARMIN Behu Súľovskými skalami bude naša skvelá športovkyňa – Anastázia Kuzminová.

 

Slovenský cykloklub CYKLO TOUR Súľov – Hradná, ARAVIS s.r.o. a obec Súľov – Hradná v spolupráci so značkou GARMIN a ďalšími reklamnými partnermi pre Vás opäť pripravujú toto športové podujatie, aj keď v tomto roku je všetko trochu inak. Situácia v organizovaní hromadných akcií je vo vývoji, no momentálny stav umožňuje naše podujatie zorganizovať. Je dosť pravdepodobné, že niektoré súčasné obmedzenia budú pri pozitívnom vývoji uvoľňované, no môže sa stať aj opak. Scenár ku tomu nemá nik… Niektoré informácie v propozíciách sú preto teraz uvedené len vo všeobecnej rovine.

 

Dopad COVID-19 na ekonomiku je žiaľ citeľný a pocítili to aj naši partneri. Požiadavky na zabezpečenie športových podujatí narástli, pribudli nové povinnosti a spolu výpadkom časti príjmov do rozpočtu nás tieto okolnosti doviedli k takej úprave štartovného, aby sme vôbec naše podujatie vedeli zrealizovať. Tak isto budú o niečo skromnejšie ceny pre víťazov. Pevne však veríme, že pochopíte naše dôvody a podujatiu zachováte svoju priazeň. Ako bonus máte o trošku hodnotnejší štartový balíček ako v minulých rokoch, za ktorý vďačíme našim skvelým partnerom.

 

Aj pre tento rok je stanovený limit účasti na cca 1000 bežkýň a bežcov na veľkom behu. Je to z dôvodu priepustnosti trás a ochrany hrebeňových chodníkov. Záleží nám na Vašom športovom zážitku ale aj na ochrane prírody. Veľká časť trás totiž vedie v Národnej prírodnej rezervácii Súľovské skaly. V minulom roku sme limit naplnili už pred uzávierkou prihlášok, preto netreba s prihlásením váhať. Limit účasti na Detskom behu zvyšujeme na cca 300 detí. Je to aj z dôvodu pridania ďalšej vekovej kategórie u dievčat aj chlapcov, aby súťažnú atmosféru mohli zažiť i deti, ktoré v tomto roku dosiahnu 11 a 12 rokov. Podrobnosti budú zverejnené v Technických podmienkach podujatia. Všetky dôležité informácie a upozornenia nájdete na tomto webe a sledujte určite aj najaktuálnejšie info na našom: facebook.com/behsulovskymiskalami  Prihlasovanie spustíme 20.07.2020 o 20.07 hod. 🙂

 

V priebehu augusta zverejníme ďalšiu novinku, podmienky účasti na virtuálnom GARMIN Behu Súľovskými skalami. Toto podujatie zastrešuje náš generálny partner – značka GARMIN.

 

Priatelia, držme si palce, nech sa táto divná doba plná neistoty, obáv a pesimizmu čoskoro stane minulosťou a my sa opäť budeme môcť naplno venovať našim záľubám. Rekreačný šport je predsa aktivita, ktorá nás vedie ku zdraviu, pozitívnemu mysleniu, spoznávaniu samého seba a práve športové podujatia sú veľkou motiváciou niečo pre seba robiť a siahať na vysoko postavené méty 😉

 

Tak neváhajte a hláste sa… 🙂 Tešíme sa na Vás!

 

Za organizátorov – Slavomír Strečanský, riaditeľ podujatia