Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

GARMIN Beh Súľovskými skalami 2022

Vážení športoví priatelia!

Po dvojročnom období čakania Vás srdečne pozývame na 6. ročník GARMIN Behu Súľovskými skalami. Termín je sobota 08.10.2022. Prihlasovanie bolo práve spustené !

Opäť sa môžete tešiť na jedinečné trasy v nádhernom prostredí jesenne sfarbených Súľovských skál, skvelú športovú atmosféru a na stretnutie s rovnako nadšenými bežcami ako ste Vy. A odložená premiérová udalosť v Súľovských vrchoch sa stane realitou. Patrónkou GARMIN Behu Súľovskými skalami bude naša skvelá športovkyňa, držiteľka 3 zlatých a 3 strieborných olympijských medailí a majsterka sveta v biatlone – Anastázia Kuzminová, ktorá sa ho aj s celou svojou rodinou a členmi KUZMINA TEAM-u aktívne zúčastní!

Podujatie pre Vás v spolupráci so značkou GARMIN a ďalšími reklamnými partnermi pripravujú: Slovenský cykloklub CYKLO TOUR Súľov – Hradná, ARAVIS s.r.o. a obec Súľov – Hradná. Žiaľ vplyv tejto doby na ekonomiku je citeľný a pocítili to aj naši partneri. Požiadavky na zabezpečenie športových podujatí narástli a spolu výpadkom príjmov do rozpočtu a nárastom cien všetkého možného nás tieto okolnosti doviedli k takej úprave štartovného, aby sme vôbec naše podujatie vedeli zrealizovať. Tak isto budú skromnejšie ceny pre víťazov. Pevne však veríme, že pochopíte naše dôvody a podujatiu zachováte svoju priazeň.

Aj pre tento rok je stanovený limit účasti na cca 1000 bežkýň a bežcov na veľkom behu. Je to z dôvodu priepustnosti trás a ochrany hrebeňových chodníkov. Záleží nám na Vašom športovom zážitku ale aj na ochrane prírody. Veľká časť trás totiž vedie v Národnej prírodnej rezervácii Súľovské skaly. Na poslednom zrealizovanom behu v roku 2019 sme limit naplnili už pred uzávierkou prihlášok, preto netreba s prihlásením váhať. Ostáva už len cca 500 voľných miest na registráciu!

Limit účasti na Detskom behu zvyšujeme na cca 300 detí. Je to aj z dôvodu pridania ďalšej vekovej kategórie u dievčat aj chlapcov, aby súťažnú atmosféru mohli zažiť i deti, ktoré v tomto roku dosiahnu 11 a 12 rokov.

Dôležité INFO: V roku 2020 sme boli nútení stopnúť rozbehnuté prihlasovanie a podujatie presunúť na ďalší rok. Všetkých športovcov, ktorí si štartovné z roku 2020 presunuli a tých, ktorí nám štartovné 2020 ponechali, sme opäť oslovili so špecifickými podmienkami účasti na tohtoročnom GARMIN Behu Súľovskými skalami.

Všetky dôležité informácie a upozornenia nájdete na našom webe a sledujte určite aj najaktuálnejšie info na facebook.com/behsulovskymiskalami 

Tak neváhajte a hláste sa 😉 Tešíme sa na Vás! 

Za organizátorov – Slavomír Strečanský, riaditeľ podujatia