Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Už o 3 týždne je tu štart 6. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami

Vážení športoví priatelia,
čas neúprosne beží a už o 3 týždne je tu štart 6. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami – 08.10.2022.
Na začiatku prihlasovania sme priniesli informáciu o limite 1000 štartujúcich na veľkom behu a keďže už teraz sa blížime k číslu 1000 registrovaných bežcov v databáze, s predstihom zverejňujeme informácie ku zaradeniu pretekárov do štartovej listiny.
je za kompletne prihláseného účastníka považovaný bežec, ktorý má zaplatené štartovné a to v správnej výške! Aktuálny stav registrácií v databáze je 994, z čoho v tejto chvíli nemá uhradené štartovné 262 zaregistrovaných bežcov a ďalších 167 bežcov s presunutým štartovným z roka 2020 nemá uhradený doplatok štartovného. Tento doplatok za presun je potrebné uhradiť do 23.09.2022. Po tomto termíne končí rezervácia miesta v štartovnej listine. Presun na rok 2023 už nebude možný, no ostane možnosť do termínu 01.10.2022 e-mailom požiadať o vrátenie štartovného v duchu stornopodmienok podujatia.
Prihlasovanie ukončíme v deň, keď počet bežcov so zaplateným štartovným dosiahne hodnotu 1000. Všetky platby došlé v tento deň budú akceptované. Preto je pravdepodobné, že na štart sa postaví o pár pretekárov viac ako 1000. Platby z nasledujúcich dní budú záujemcom o štart vrátené a ich registračné údaje budú z databázy vymazané. Upozorňujeme na to, že skorá registrácia bez úhrady štartovného nezaručuje účasť na podujatí a od 10.09.2022 je aktuálna už stredná hodnota štartovného !
A teraz by sme Vám radi predstavili Váš štartový balíček. Generálny partner podujatia – GARMIN Vám do praktických plátenných tašiek pribalil multifunkčnú šatku v novom designe. Značka NUTREND Vám opäť doplní energiu Energetickým gélom CARBOSNACK – https://www.nutrend.sk/vytrva…/carbosnack-50-g-cucoriedka/ a športovou tyčinkou ENERGY BAR – https://www.nutrend.sk/…/energy-bar-60-g-vitoa-pomaranc/ Od značky piva STAROPRAMEN, ktorá zabezpečí aj nápoje v cieli budete mať v balíčku plechovku Legendární Smíchov 10 st., alebo nealko pivo COOL Lemon, Grep… Tradičný výrobca mliečnych výrobkov, značka NIKA Vám tradične pribalí chutný kakaový alebo vanilkový Termix do vrecka – https://nika.sk/produkt/termix-do-vrecka-kakaovy/
Ak počasie dovolí, už koncom nasledujúceho týždňa sa vrhneme do prípravy trás. A bude veru čo robiť, keďže 2 roky sa s nimi nikto nepohral. No a v priebehu pár dní Vám predstavíme ceny v tombole a pre víťazov. Tak neváhajte, hláste sa a sledujte nás naďalej 😉
SCK CYKLO TOUR Súľov – Hradná