Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Spustili sme prihlasovanie na GARMIN Beh Súľovskými skalami

Prihlasovanie na 7. ročník GARMIN Behu Súľovskými skalami je spustené ! https://prihlasky.cyklotour.sk/

 

Aj pre tento rok je stanovený limit účasti na cca 1000 bežkýň a bežcov na veľkom behu. Je to z dôvodu priepustnosti trás a ochrany hrebeňových chodníkov. Záleží nám na Vašom športovom zážitku ale aj na ochrane prírody. Veľká časť trás totiž vedie v Národnej prírodnej rezervácii Súľovské skaly. Limit účasti na Detskom behu je cca 300 detí.

 

V spolupráci s partnermi sme pre športovcov na veľkom behu pripravili bohatý štartový balíček:

 

Multifunkčná šatka GARMINhttps://www.garmin.sk/

 

Energetický gél NUTREND CARBOSNACK – https://www.nutrend.sk/vytrvalostne-sporty-zameranie/carbosnack-50-g-citron/

 

NUTREND MAGNES LIFE liquid – https://www.nutrend.sk/rychla-objednavka/magneslife-10×25-ml-vitoa/

 

Termix do vrecka NIKAhttps://nika.sk/produkt/termix-do-vrecka-kakaovy/

 

Pivo STAROPRAMEN alebo nealko COOL

https://staropramen.sk/pivo/premium

https://staropramencool.cz/

 

Samozrejmosťou je aj jedinečná finisherská medaila, ktorá už bude z rovnakého materiálu pre veľký aj detský beh. Design zverejníme ešte pred podujatím.

 

Malí športovci dostanú v balíčku multifunkčnú šatku GARMIN a termix do vrecka NIKA. Viac info nájdete v propozíciách: https://www.cyklotour.sk/beh/2023/technicke-podmienky/

 

Pamätné tričko GARMIN Behu Súľovskými skalami je opäť overený Alexfox Ellegance pre dámy a Alexfox Classic pre pánov. V ponuke sú aj detské veľkosti. Cena tričiek je 7 € / 180 CZK. Upozorňujeme Vás na termín uzávierky objednávky a platby tričiek – 26.09.2023 ! V tomto termíne ich objednávame. Tričko sa objednáva cez prihláškový systém a platí sa jednou sumou naraz so štartovným so štandardným variabilným symbolom – dátum narodenia (DDMMRRRR). Ak platíte so štartovným aj tričko, do poznámky platby uveďte prosím „štartovné a tričko“. Detské veľkosti sa po novom objednávajú cez detský prihláškový systém. Úhradu trička Vášho dieťaťa (7 €) si v ňom budete môcť overiť. Symbolické štartovné za deti (1 €) sa na rozdiel od veľkého behu platí až na prezentácii. 

 

Všetky dôležité informácie a upozornenia budeme zverejňovať na webe pretekov: www.cyklotour.sk a sledujte určite aj najaktuálnejšie info na našom: facebook.com/behsulovskymiskalami

 

Tak neváhajte a hláste sa. Tešíme sa na stretnutie v Súľove 😉

 

SCK CYKLO TOUR Súľov – Hradná