Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Zverejnili sme propozície 7. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami

Vážení športoví priatelia!

Práve sme zverejnili propozície 7. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami, ktorý organizujeme 07.10.2023 v nádhernom prostredí Súľovských vrchov:
Nájdete tu informácie ku prihlasovaniu, úhradám štartovného či pamätného trička, jednotlivé kategórie veľkého aj detského behu a dôležité organizačné termíny.

Prihlasovací formulár sprístupníme v stredu 28.06.2023 po 20.00 hod.

Patrónkou GARMIN Behu Súľovskými skalami bude opäť naša skvelá športovkyňa, držiteľka 3 zlatých a 3 strieborných olympijských medailí a majsterka sveta v biatlone – Anastasia Kuzminová.

Záštitu nad podujatím prevzala predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová.

Opäť sa môžete tešiť na jedinečné trasy v nádhernom prostredí jesenne sfarbených Súľovských vrchov, skvelú športovú atmosféru a na stretnutie s rovnako nadšenými bežcami ako ste Vy. Podujatie pre Vás v spolupráci so značkou GARMIN a ďalšími reklamnými partnermi pripravujú: Slovenský cykloklub CYKLO TOUR Súľov – Hradná, ARAVIS s.r.o. a obec Súľov – Hradná. Vďaka našim partnerom – https://www.cyklotour.sk/beh/partneri/ a podpore od Žilinského samosprávneho kraja sa nám v dobe neustáleho zdražovania tovarov aj služieb podarilo zachovať ceny štartovného ako boli v minulom roku a tiež zabezpečiť všetky potrebné služby na hladký priebeh podujatia.

Všetky dôležité informácie a upozornenia budeme zverejňovať na webe pretekov: www.cyklotour.sk a sledujte určite aj najaktuálnejšie info na našom: facebook.com/behsulovskymiskalami

Sledujte nás naďalej. Tešíme sa na Vás!

Za organizátorov – Slavomír Strečanský, riaditeľ podujatia