Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

INFORMÁCIE O ÚČASTNÍCKOM LIMITE 1000 BEŽCOV A ZAČIATKU PRÍPRAVY TRÁS

Vážení športoví priatelia,

s predstihom zverejňujeme informácie ku zaradeniu pretekárov do štartovej listiny 5. ročníka GARMIN Behu Súľovskými skalami.

Na začiatku prihlasovania sme priniesli informáciu o novinke – limite 1000 štartujúcich na veľkom behu. Podľa Technických informácií je za kompletne prihláseného účastníka považovaný človek, ktorý má zaplatené štartovné. Aktuálny stav registrácií v databáze je 923, z čoho je v tejto chvíli 723 ľudí so zaplateným štartovným. Prihlasovanie ukončíme v deň, keď počet účastníkov, teda ľudí so zaplateným štartovným, dosiahne hodnotu 1000. Všetky platby došlé v tento deň budú akceptované. Preto je pravdepodobné, že na štart sa postaví o pár pretekárov viac, ako je 1000. Platby z nasledujúcich dní budú záujemcom o štart vrátené a ich registračné údaje budú z databázy vymazané. Upozorňujeme na to, že skorá registrácia bez úhrady štartovného nezaručuje účasť na podujatí! Ďakujeme za porozumenie.

Dnes sme začali s prípravou trás GARMIN Behu Súľovskými skalami. Pripájame zopár fotografií začiatku jesenného farbenia Súľovských vrchov. Neváhajte a sledujte nás naďalej… 🙂