Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Štartovný balíček a pamätné suveníry

Aj v tomto roku sme pre Vás pripravili zaujímavý štartovný balíček, ktorý obsahuje energetickú tyčinku a gel NUTREND, termix do vrecka NIKA, novú čelenku od značky GARMIN a avizovanú finisherskú medailu, ktorá sa už vyrába u profíkov v Juhoafrickej republike. Jej reálne foto zverejníme neskôr. Náhľad na 3D model sme predstavili v minulej aktualite.

Športová čelenka GARMIN je vyrobená z hrejivého ale perforovaného materiálu pre lepšiu ventiláciu. Skvelo odvádza pot a rubová strana je mäkká a príjemná v styku s pokožkou. Okrem behu a turistiky ju môžete používať aj pod cyklistickú prilbu.

Novinkou v ponuke predajných suvenírov je jemne zateplená, vysoko priedušná čiapka ELEVEN TOR AIR. Je vhodná pre intenzívny a aktívny pohyb počas chladnej jesene a jari. Materiál Dolomiti AIR zabezpečuje lepšiu ventiláciu a odvod vlhkosti. Po obvode je použitý materiál Dolomiti, ktorý chráni citlivé časti hlavy. Čiapku Vám ponúkame v designe GARMIN Behu Súľovskými skalami v cene 15 € / 400 CZK. Objednáva sa cez prihláškový systém a tak ako tričko je potrebné uhradiť ju vopred s rovnakým variabilným symbolom (DDMMRRRR) ako platíte štartovné, či tričko. Tričko a čelenku môžete platiť spolu jedným príkazom. Prosíme Vás uviesť typ zaplateného suveníru do poznámky platby. Štartovné je potrebné platiť samostatne! Uzávierka na objednávku a platbu čiapky ELEVEN TOR AIR je 08.09.2019 !

Pamätné tričko GARMIN Behu Súľovskými skalami  2019 je overený Alexfox Ellegance pre dámy a Alexfox Classic pre pánov. V ponuke sú aj detské veľkosti. Cena tričiek ostáva 6 € / 160 CZK. Upozorňujeme Vás na termín uzávierky objednávky a platby tričiek – 02.10.2019 ! V tomto termíne ich objednávame. Ďakujeme za porozumenie.

Cca o 23 hodín spúšťame prihlasovanie na GARMIN Beh Súľovskými skalami !! Prihlasovanie na Detský beh bude aktívne od 7. mája. Sledujte nás naďalej 🙂