Organizátor GARMIN Behu Súľovskými skalami

TEL:             +421 903 550 411

E-MAIL:        cyklotour(at)cyklotour.sk

ADRESA:     Kotešová č. 541, 013 61

Úvodné info

Vážení športoví priatelia!

Po dlhšej dobe prípravy nového webu Vás srdečne pozývame na 5. ročník GARMIN Behu Súľovskými skalami, ktorý má termín 12.10.2019. Pozíciu generálneho partnera prevzala značka GARMIN, ktorá je partnerom behu od jeho začiatku. Značke INOV-8 ďakujeme za doterajšiu podporu a príjemnú spoluprácu. Podujatie je súčasťou Karpatského pohára v horskom behu 2019.

SCK CYKLO TOUR Súľov – Hradná, ARAVIS s.r.o. a obec Súľov – Hradná pre Vás v spolupráci s generálnym partnerom –  značkou GARMIN a s ďalšími reklamnými partnermi pripravili mimoriadne atraktívne ceny v tombole aj pre víťazov. Tešiť sa opäť môžete aj na jedinečné trasy v nádhernom prostredí Súľovských skál. Trasy ostávajú rovnaké ako vlani a sú momentálne tým najkrajším, čo Súľovské vrchy na beh dokážu ponúknuť.

Pre tento rok sme už stanovili limit účasti na 1000 bežkýň a bežcov na veľkom behu a 200 detí na Detskom behu. Je to z dôvodu priepustnosti trás a ochrany hrebeňových chodníkov. Záleží nám na Vašom športovom zážitku ale aj na ochrane prírody. Veľká časť trás totiž vedie v Národnej prírodnej rezervácii Súľovské skaly. Ak nám to finančné možnosti dovolia, radi by sme vykopali nový chodník zo sedla Patúch na hrebeň, ktorý je súčasťou najdlhšej trasy a okrem pravidelného čistenia trás nás čaká aj obnova odvodňovacích žľabov na niektorých úsekoch. Svojou účasťou nám pomáhate udržiavať chodníky v Súľovských vrchoch. Ďakujeme.

V tomto roku popri veľkom behu opäť chystáme aj Detský beh. Tento krát už i deti budeme merať čipmi a po pretekoch zverejníme aj ich výsledky. Všetko v súlade s pravidlami GDPR. Symbolické štartovné 1 € ostáva. Prihlasovací systém spustíme 02.05.2019 o 20.00 hod. a bude spoločný pre veľký aj detský beh. Podrobné propozície GARMIN Behu Súľovskými skalami sú už zverejnené. Na webe nájdete aj popis trás a našich partnerov, bez ktorých by sme toto podujatie nedokázali zrealizovať. V príprave je sekcia CENY a momentálne dolaďujeme design pamätného trička a ešte aj design suvenírového prekvapenia od značky ELEVEN. Každý účastník veľkého behu obdrží v cieli pamätnú finisherskú medailu, ktorá sa už pripravuje na juhu Afrického kontinentu 🙂 Mysleli sme samozrejme aj na deti, ktoré taktiež v cieli dostanú pamätnú medailu.

Všetky informácie o GARMIN Behu Súľovskými skalami a dôležité upozornenia nájdete na tomto novom webe a samozrejme aj na našom facebooku. Sledujte nás naďalej … Tešíme sa na Vás 12.10.2019 v Súľove!